Massage als weg naar een gezonder leven

Met de basis van Zweedse massage heb ik mij verder gekwalificeerd tot Indonesische massagetherapeute en daarnaast school ik me momenteel ook verder bij in Chinese diagnose en massagetechnieken. Zo kan ik u steeds klachtgerichte en aangepaste zorgen bieden. Daarom duurt de 1ste afspraak ook altijd een beetje langer omdat ik dmv een vragenlijst een volledig beeld wil krijgen van wat eventuele klachten zijn en waar uw verwachtingen liggen.   


Belangrijke info vooraleer u een massage boekt!

Ik vind persoonlijke hygiene zeer belangrijk dus ik verwacht dat u dit ook hoog in het vaandel draagt. De massages die ik geef hebben niets met erotiek en/of seks te maken. Klanten die toch seksueel getinte opmerkingen maken of seksuele handelingen en/of gedragingen doen, worden direct uit de massagepraktijk verwijderd en verliezen hun mogelijkheid op enige verdere behandeling in de toekomst.  Bent u verhinderd, dan verzoek ik u dit graag 48 uur van te voren door te geven anders ben ik genoodzaakt 50% van de behandeling in rekening te brengen, annulering dezelfde dag 100%.

PRIJZEN

  • Klachtgerichte lichaamsmassage van 30min       35€ (abonnement van 10 beurten aan 325€)
Deze massage is een olie-massage waarbij gebruik wordt gemaakt van manuele technieken en ook oosterse hulpmiddelen worden ingezet, zoals cupping en bamboestokken.prev next
play

Pitjit Muka: Indonesische liftende gelaatsmassage

Pitjit betekent in het Indonesisch masseren en muka betekent gezicht.  Pitjit muka is een liftende gezichtsmassage die een boost geeft aan de bloeddoorstroming in je gelaat.   Er wordt gewerkt met warme kompressen, ijsbollen, gezichtscups en jade stenen. Het is niet alleen een behandeling met resultaat, maar ook buitengewoon aangenaam om te ondergaan.  Kom ze nu testen!  

Indonesische verjongende gelaatsmassage ca 40min (Pitjit Muka)   30€  
Reiniging, Indonesische massage mbv vacuum cups, warme jadestenen en ijsbollen en uiteraard ook manuele massagetechnieken (ook mogelijk in kuurvorm)
Pitjit Muka in kuur van 10 beurten (9 betalen, 1 gratis)        270€  

Proefbeurtbehandeling 1-malig per klant aan 20€ !