Massagetherapie

Massage als weg naar een gezonder leven

Met de basis van Zweedse massage heb ik mij verder gekwalificeerd tot Indonesische massagetherapeute en daarnaast school ik me momenteel ook verder bij in Chinese diagnose en massagetechnieken. Zo kan ik u steeds klachtgerichte en aangepaste zorgen bieden. Daarom duurt de 1ste afspraak ook altijd een beetje langer omdat ik dmv een vragenlijst een volledig beeld wil krijgen van wat eventuele klachten zijn en waar uw verwachtingen liggen.   


Belangrijke info vooraleer u een massage boekt!

Ik vind persoonlijke hygiene zeer belangrijk dus ik verwacht dat u dit ook hoog in het vaandel draagt. De massages die ik geef hebben niets met erotiek en/of seks te maken. Klanten die toch seksueel getinte opmerkingen maken of seksuele handelingen en/of gedragingen doen, worden direct uit de massagepraktijk verwijderd en verliezen hun mogelijkheid op enige verdere behandeling in de toekomst.  Bent u verhinderd, dan verzoek ik u dit graag 48 uur van te voren door te geven anders ben ik genoodzaakt 50% van de behandeling in rekening te brengen, annulering dezelfde dag 100%.

PRIJZEN

  • Klachtgerichte lichaamsmassage van ca 30min       27,5€ (abonnement van 10 beurten aan 250€)
  • Klachtgerichte lichaamsmassage van ca 60min       55€  (abonnement van 10 beurten aan 500€)

Deze massage is een olie-massage waarbij gebruik wordt gemaakt van manuele technieken en ook oosterse hulpmiddelen worden ingezet, zoals cupping en bamboestokken.