Massage: Tuina-massage als weg naar een gezonder leven

Tui = ‘duwen’ en Na betekent ‘grijpen’.  Tuina (uitgesproken ‘twiena’) staat dus voor specifieke Chinese massagetechnieken die ervoor zorgen dat pijn wordt verminderd, lokale blokkades kunnen worden aangepakt en dat je een algehele gezondheidsboost krijgt.  Chinese massage is erop gericht om weer een balans te creëren tussen yin en yang.  Het stimuleert je lichaamseigen systeem om weer in evenwicht te geraken.      

Met welke problemen kan ik u helpen?

  • In de eerste plaats spier -, pees- en gewrichtsgerelateerde problematiek en dit voor zowel acute klachten als chronische pijnen.  Dit kan heel breed zijn: rug, nek, schouder, knie, enkel, elleboog, pols,...
  • Fibromyalgie en chronisch vermoeidheidssyndroom
  • Hoofdpijnklachten
  • Spijsverteringsproblematiek
  • Herstel na een (orthopedische) operatie
...

Traditionele Chinese geneeskunde, ook bekend als Chinese geneeskunde is een verzamelnaam voor een verscheidenheid aan traditionele medische behandelingsopties uit China, die gedurende duizenden jaren ontwikkeld zijn.  Ze vindt haar oorsprong in de theorie van de yin & yang, de 5 elementen, en het meridiaanstelsel dat u misschien al kent van de acupunctuur.  

Het grootste verschil met andere massagetherapieën of met kine-behandelingen is dat er op een andere manier wordt gezocht naar de oorzaak van uw klachten en niet alleen symptomatisch een behandeling wordt uitgevoerd.   Het welzijn op langere termijn staat dus voorop.  

Deze manier van behandelen wordt ook toegepast bij kinderen tem 7 jaar. 


Prijzen:

  • Losse beurt: 70€
  • Traject / abonnement van 5 keer:  325€ (65€/beurt)
  • Traject / abonnement van 10 keer: 600€ (60€/beurt)

     ________________________________________________________________________________________

Belangrijke info vooraleer u een massage boekt!

Ik vind persoonlijke hygiene zeer belangrijk dus ik verwacht dat u dit ook hoog in het vaandel draagt. De massages die ik geef hebben niets met erotiek en/of seks te maken. Klanten die toch seksueel getinte opmerkingen maken of seksuele handelingen en/of gedragingen doen, worden direct uit de massagepraktijk verwijderd en verliezen hun mogelijkheid op enige verdere behandeling in de toekomst.  

De 1ste massage die u bij mij boekt, zal voorafgegaan worden door een kort gesprek waarin ik pijl naar uw klachten, gezondheidstoestand, verwachtingen. Ik vind het belangrijk en het is noodzakelijk om op de hoogte te zijn hiervan zodat ik u de beste gepersonaliseerde therapie kan geven.


prev next
play